Nápověda
Archivace strávníků a klientů
Jak funguje náš archiv, komu a k čemu slouží?
Podívejme se prvně na archivaci strávníků.
Po přihlášení klikněte v horním menu na sekci Klienti a po vybrání konkrétního klienta přejděte na strávníky.

Nyní vyberte toho strávníka, kterého chcete smazat, tzn. přesunout do archivu a klikněte u něj na ikonu koše.

A teď, když už je strávník odsunut do archivu, můžete ho na dvě kliknutí zase obnovit, takže bude zpět mezi aktivními strávníky.
První krok je vyhledat si smazaného strávníka v archivu. Jděte tedy obvyklým způsobem přes Klienti / Strávníci do seznamu strávníků a tam klikněte na tlačítko Archiv.

Teď už jen najděte toho strávníka, kterého chcete obnovit a klikněte u něj na Obnovit.

A jak se archivují klienti? Jdeme se na to podívat.
Stejně jako u archivace strávníků se přihlaste a klikněte v horním menu na Klienti.
Teď vyhledejte toho klienta, kterého chcete přesunout do archivu a klikněte u něj na ikonu Koše.
Pokud máte klientů hodně, doporučujeme využít vyhledávací pole, viz obrázek.

Pozn.: Pokud se Vám v seznamu vyhledávaných zobrazují i jména klientů, které již nespravujete, jednoduše u jejich jména klikněte na křížek a tím záznam odstraníte.
Archiv klientů najdete nad seznamem všech klientů. Takže teď do něj klikněte, najdete zde seznam všech odstraněných klientů.

Můžeme tedy přejít na obnovení klienta z archivu jedním kliknutím.

Nyní máte v seznamu klientů i klienta dříve archivovaného.